Faa Autohjaelp

Vores kunder består udelukkende af private husstande. Ønsker du at få billig vejhjælp, kan du nemt og hurtigt oprette dig som kunde ved at indtaste dine oplysninger i formularen her.

Derpå kontakter vi dig snarest med de nærmere detaljer, så du igen kan føle dig tryg ude på vejene og få styr på udgifterne til vejhjælp.

ProduktPrisAntalTotal
Abonnement med variabel præmie kr 699.00
Udlandsabonnement kr 90.00
Trailerabonnement (max. 500 kg) kr 200.00
Total:
Navn:
Email:
Telefon:
Vej & hus-nr.:
Postnummer:
By:
Bilmærke:
Bilmodel:
Registreringsnummer:
Bemærkninger:

Vores koncept på billig vejhjælp er ganske enkelt: Det første år betaler du en fast pris på kr. 699,-. Abonnementet giver dig uden forbehold eller overraskelser ret til to afhentninger. Den første assistance er helt gratis, og anden afhentning koster kr. 250,- i selvrisiko. Herefter evaluerer vi din pris og sørger for, at du stadig har billig vejhjælp. Prisen skal være retfærdig, så ligesom med andre forsikringer, hæves og sænkes prisen efter, hvor meget du bruger vores service:

Din årlige præmie nedsættes med kr. 100,-, hvis du i løbet af året ikke har skullet have bilen transporteret på værksted. Dog er vores mindstepris kr. 299,- om året.

Modsat stiger din præmie tilsvarende med kr. 100,-, hvis du har hidkaldt vejhjælp 2 gange eller mere på ét år.

Det synes vi er en fair prispolitik! Du beholder trygheden, og betaler ikke overpris, hvis du ikke har benyttet dit billige vej-hjælpsabonnement.

De mange eksisterende tilbud på vejhjælp har som regel en fast høj pris. Det kan være en fin løsning for bilister med et ekstra stort behov for vejhjælp. Hvis du ikke falder i den kategori, men blot ønsker at være sikker på vores vejhjælp, hvis uheldet skulle være ude, vil du opdage, at vores forsikring er langt mere attraktiv.

Foruden akut vejhjælp tilbyder vi også autotransport, hvis bilen skal flyttes, og det ikke er akut. På hjemmesiden www.viflytterdinbil.dk kan du læse mere om denne service. Vi yder autotransport til dig, der har brug for at få fjernet en bil, eksempelvis i forbindelse med køb eller salg. Vi flytter bilen i løbet af 8-14 dage – efter aftale. Vi tilbyder ligeledes alle er-hvervskunder en fast bugseringsaftale.

Autohjælp  |   258@258.dk  |  T: 70 22 22 48  |  Haraldsvej 60  |  8960 Randers SØ  |  cvr: 36407247 |  Privatlivspolitik