Autohjaelp 2

Autohjælp kan være en dyr forsikring! Traditionel autohjælp skærer nemlig alle biler og billister over én kam – uanset om du har en ny eller gammel bil eller om du har brug for assistance én eller ti gange om året, er prisen den samme.

Det synes vi er urimeligt for dig, som bare ønsker en vis tryghed i grundlæggende autohjælp. Derfor samler vi ikke på dårlige oplevelser eller udgiftstunge brugere, både for forretningens skyld og for din skyld.

Bestil vejhjælp her

Autohjaelp Priser

Vi tilbyder et unikt koncept på billig autohjælp: Du betaler det første år et fast abonnement på kr. 699,-. Et abonnement giver dig automatisk og uden ændringer ret til to afhentninger; den første er gratis og den anden koster kun kr. 250,- i selvrisiko.

Derefter evalueres din pris på billig autohjælp. Har du på ét år aldrig haft brug for autohjælp, nedsættes din årlige præmie med kr. 100,- indtil du måtte opnå status som elitekunde, og dermed rammer mindsteprisen på kr. 299,-.

Har du til gengæld haft brug for vores autohjælp 2 gange eller mere på et år, hæves din årlige præmie med kr. 100,-. Ligesom med så mange andre billige bilforsikringer falder din præmie på billig autohjælp altså, hvis du er 'elitebillist', mens du må forvente prisstigninger, når du ofte skal have bilen transporteret på værksted. Her betaler du altså kun for den autohjælp, som du måtte have behov for.

Har du blot brugt hjælpen 1 gang i det forgangne år, forbliver du på nuværende trin.

Tryghed

Selvom du har en god og vedligeholdt bil, kan uheldet jo være ude. Det kan være en grim overraskelse at stå på en mørk vej langt hjemmefra og skulle skaffe flere tusinde kroner til autohjælp.

Med billig autohjælp kan du trygt køre ud uden at bekymre dig om eventuelle problemer, hverken med at få bilen transporteret hel hjem eller med betaling.

Du kan være sikker på vores autohjælp, hvis uheldet skulle ske.

Har du eller din virksomhed brug for autotransport? Besøg www.viflytterdinbil.dk og få en god aftale. Autotransport ydes, når du ikke akut står og skal have fjernet din bil ved nedbrud på vejen, men eksempelvis har købt eller solgt din bil og i den forbindelse har brug for at få den transporteret.

Efter nærmere aftale sørger vi for at flytte bilen inden for 8-14 dage. Er du erhvervskunde, kan vi tilbyde en fast aftale om bugseringer. Her kan eksempelvis nævnes kørsel for bilforhandlere, afhentning af leasingbiler, kørsel for advokater mv.

Autohjælp  |   258@258.dk  |  T: 70 22 22 48  |  Haraldsvej 60  |  8960 Randers SØ  |  cvr: 36407247 |  Privatlivspolitik